02.02.16

Jaime Pitarch

Jaime Pitarch (Group Show): Rafael Patxot. Mecenes, científic..., l’home. Palau Robert, Barcelona. 11.02.16 >08.05.16

CAT

La mostra s'inscriu dins el programa comemoratiu Univers Patxot, amb motiu del cinquantè aniversari de la seva mort.

Comissariada per Manuel Castellet i Jordi Soler, l'exposició presenta l'obra de cinc artistes visuals -Ana Garcia-Pineda, Roc Parés i Burguès, Jaume Pitarch, Job Ramos i Carles Santos- a partir de l'encàrrec que van rebre de crear una obra original inspirant-se en una de les facetes del polièdric personatge, a qui desconeixien anteriorment. Aquestes obres originals seran el centre de cadascun dels blocs que conformen l'exposició: La família; El llegat; Mecenatge; Catalanitat; Renúncia; Tot un caràcter; i Exili.

CAST

La exposición se inscribe dentro del programa conmemorativo Universo Patxot, con motivo del cincuenta aniversario de su muerte.

Comisariada por Manuel Castellet y Jordi Soler, la exposición presenta la obra de cinco artistas -Ana Garcia-Pineda, Roc Parés y Burguès, Jaume Pitarch, Job Ramos y Carlos Santos- a partir del encargo que recibieron de crear una obra original inspirándose en una de las facetas del poliédrico personaje, a quien desconocían anteriormente. Estas obras originales formarán parte de cada uno delas secciones que conforman la exposición: La familia; El legado; Mecenazgo; Catalanidad; Renuncia; Todo un carácter; y Exilio.


Tags: exhibition, barcelona